torsdag 15. mai 2008

Slik startet det hele.

"Motivet er å bli kjent med håndarbeidsglade damer på tvers av landegrenser på en ny måte.
Resultatet blir at hver og en av oss vil ha ett veggteppe e.l. sydd av nye venner som har møtt hverandre på Hobbyboden.

Fremgangsmåte: Søm av kvadrater som måler uten sømrom 7,5" x 7,5" eller 20 x 20 cm. Om du vil sy stjerneblokker, papirsøm eller applikere etter mønster eller fri fantasi bestemmer du selv.

Materialer: Stoffer som du allerede har.:

Farger og motiv: Det som blant stoffene dine samsvarer med sydamenes teppeønsker.

Hva består vegg-teppet av og hvordan vil det se ut: Teppet består av 9 kvadrater med ovennevnte mål. 8 av disse er sydd av 8 forskjellige hobbybodens medlemmer og 1 skal du sy selv. Hvordan du vil montere veggteppe bestemmer du selv. Det er fritt opp til hver enkelt og noe av spenningen for oss andre.

Hvordan fungerer dette: Vi deler oss opp i sy lag med 9 damer på hvert lag som to ganger i måneden sender (pr.post) en lapp til to av damene på sylaget. Etter 4 mnd har vi motatt 8 forskjellige lapper (kvadrat) i de farger og motiv vi ønsker oss. Den siste måneden syr vi vår egen lapp og monterer.

I denne tråden melder du deg på og oppgir hvilke farger og eventuelle motiv du ønsker dine kvadrat i.
De 9 første damene som melder seg i denne tråden blir det første sylaget. De neste 9 lag nr. 2 osv. (opptimistisk jeg at vi skal bli flere en 9). Oppstarten blir vel etterhvert som lagene fylles opp eller at vi blir enige om en dato i februar.

Jeg gleder meg og takk til alle dere som syntes dette er spennende."

Slik startet Lille Rosin sitt innlegg på Hobbyboden.
Og nå er snart lag 7 igang.
Posten blir ihvertfall ikke arbeidsledige, for det sendes noe enormt med lapper til hverandre, og de vil vi legge inn på hver deltaker som har mottatt.

Ingen kommentarer: